Jag har haft Anna hos mig två gånger gällande trädgården. Första gången ville jag ha lite tips och råd vad vi kan göra med vår trädgård och andra gången var hjälp med beskärning av våra fruktträd. 

Båda gångerna fick jag jättebra tips och vid beskärningen var jag med och fick lära mig lite under tiden vilket var mycket värdefullt.

Vi kommer definitivt att anlita Anna igen när det gäller vår trädgård!

Ulrika, Knivsta


Jag är väldigt nöjd med Anna Fridenfeldts insats i min trädgård. Hon har visat att hon kan och har idéer samtidigt som hon är lyhörd för en trädgårdsägare som bara klarar små förändringar i taget. Förtroendet har hon eftersom hon söker fakta innan hon tar tag i något ovanligt. Extra tacksam är jag eftersom Anna återkommer och kontrollerar sina resultat och månar mer om det grönas välmående än om att göra ett omfattande jobb. 
 
Ann, Knivsta

Vi anlitade Anna för planering och plantering av en stor del av vår trädgård och till beskärning av vår häck.

Hon är trevlig att ha att göra med och vi fick en bra och öppen kommunikation.
Hon försökte alltid matcha kundens förväntningar.
Dessutom upplevde vi att hon var pålitlig, ärlig, professionell och effektiv.
Vi är nöjda och rekommenderar henne gärna till andra.


Aileen, Knivsta


Vi har tidigare anlitat Anna för beskärning av plommonträd och syrenhäck. Nu har vi tagit hjälp av Anna igen för att snygga till trädgården inför försäljningen av vårt hus. Anna är kompetent, effektiv, noggrann och mycket smidig och trevlig i kontakten. Hon var lyhörd och satte sig lätt och snabbt in i vårt behov. Dessutom var hon kreativ i att skapa något fint utifrån det vi redan hade i trädgården men la också till växter så att helheten blev mycket tilltalande. Vi är mycket nöjda med resultatet – så tack Anna!

Agneta & Anders, Uppsala
Vi är otroligt nöjda med Annas arbete med design av vår baksida och tipsen vi fått gällande vår trädgård. 

Vår trädgård är bara 2½ år gammal och har ett vindpinat läge med en fantastisk utsikt som vi helst inte ville gå miste om. Samtidigt behövdes trädgårdens mikroklimat förbättras med en läplantering. 

Anna har noggrant valt växter som är vindtåliga och har rätt höjd för att ge skydd för vinden och insyn utan att skymma utsikten. Växter som har rätt färg och form för att skapa vackra planteringar som passar in i de befintliga planteringarna. 

Planteringarnas form följer de mjuka linjerna som fanns sedan tidigare på ett perfekt sätt. Vår egen design och Annas design tillsammans är som en röd tråd genom de olika delarna av trädgården. 

Vi njuter varje dag av det vackra och sänder en glad och tacksam tanke till Anna! 

Vi kommer garanterat kontakta Anna vad vi än behöver för hjälp i vår trädgård.

Anne och Håkan, Knivsta


Tack Anna för att du så snabbt och effektivt fixade vår igenvuxna trädgård. Ditt kunnande är mycket värt och vi är mycket nöjda

Lasse, Uppsala


Jag anlitade Fridenfeldt din trädgårdspartner inför en husförsäljning och är mycket nöjd med det arbete de genomfört. Prisvärda, snabba med mycket gott resultat. De var även lyhörda inför mina önskningar och var också flexibla vid förändrade förutsättningar. Kommer definitivt anlita dem igen vid tillfälle.

Jim, Bålsta


Anna har designat vår radhusträdgård, vi ville att trädgården skulle bli mer ombonad och samtidigt lättskött. Hennes förslag var mycket kreativa och vi tyckte direkt om dem. Anna är kunnig och lägger ner stor omsorg i arbetet. Förslagen är genomtänkta, hon har tänkt på helheten så att blomning, bladverk och olika växthöjder harmonierar vilket gör trädgården fin och intressant alla årstider. Anna har även utfört planteringen och beskurit befintliga rosor och häckar. Resultatet är mycket bra och arbetet följde överenskomna tider. Vi kan varmt rekommendera Anna, Fridenfeldt Din Trädgårdspartner!

Elisabeth och Johan, Uppsala